Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Asiakasrekisteri

Voimassa 1.4. 2020 alkaen toistaiseksi.

YLEISTÄ

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Rekisterinpitäjänä toimii A. Björkbacka OY ( 1908507-5) Postiosoite : Mikontie 3, 62900 Alajärvi

sähköposti osoite aki@lenzfinland.fi. Rekisterin pääasiallisena tarkoituksena on toimia A. Björkbacka Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterinä. ( Lenz Finland verkkokauppa)

Jotta verkkokauppamme voi palvella sinua, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, ja miten tietoja käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

  1. Björkbacka Oy käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti. Saatamme myös tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme muuttuessa ja/ tai lainsäädännön muuttuessa, joten pyydämme sinua käymään tällä sivulla aika ajoin.

Käyttämällä palvelujamme, verkkosivustoamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

MIHIN TARKOITUKSEEN HENKILÖTIETOJANI KERÄTÄÄN JA KÄSITELLÄÄN?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:

  • sopimuksen tuottamiseen perustuen tilausten käsittelyyn, toimitukseen, arkistointiin ja kirjanpitoon
  • sopimusvelvoitteidemme toteuttamiseen
  • oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttämiseen
  • Asiakkuuksien ylläpitoon ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • Palveluiden ja markkinoinnin kohdentamiseen

MITÄ HENKILÖTIETOJA SINUSTA KERÄTÄÄN JA SÄILYTETÄÄN?

  1. Björkbacka OY tallentaa ja säilyttää verkkopalveluiden käytöstä havaittavaa, käyttäjien itsensä antamaa sekä analytiikan avulla johdettavaa tietoa.
  1. Käyttäjän itsensä antamat tiedot
    • Tunnistautumistiedot, kuten nimi
    • Yhteystiedot, kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite
    • Maksutiedot, kuten laskutustiedot sekä maksuvälinetiedot
    • Sijaintitiedot palvelun lokalisointia varten (valuutat, toimitustavat)
    • Tuotearvostelut
    • Markkinointiviestiluvat
  2. Palveluiden käytöstä havaitut tiedot
    • Toimitustiedot, kuten toimitusosoite ja valittu maksutapa
    • Ostoshistoria, kuten tilatut tuotteet, palautukset ja maksut
    • Verkkokauppasessiotapahtumat, kuten ostoskorilisäykset

Yleensä tietojen toimittaja on verkkokaupan asiakas itse, mutta joissakin tapauksessa tietoa saadaan maksunvälittäjältä.

MILLÄ PERUSTEELLA HENKILÖTIETOJA KÄSITELLÄÄN?

Huolehdimme siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojesi käsittelemiselle. Saatamme käsitellä henkilötietojasi usealla eri perusteella. Käsittelemme tietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Käsittelemme myös henkilötietojasi oikeutetun etumme nojalla, joka on palveluidemme tarjoaminen ja liiketoimintamme harjoittaminen ja kehittäminen. Joitakin henkilötietoja saatamme käsitellä myös suostumuksesi nojalla.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA TIETOJEN MAHDOLLINEN JAKAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE.

Henkilötietojasi käsittelee A. Björkbacka Oy.n henkilökunta tehtäviään suorittaessaan. Voimme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

Luonnollisesti tiedot välittyvät kolmansille osapuolille maksutapahtuman, toimituksen tai markkinointiviestien yhteydessä. Esimerkiksi toimituksien mahdollistamiseksi osoite- ja yhteystietosi välittyvät logistiikasta vastaaville tahoille ja maksutapahtuman yhteydessä maksutietosi kulkevat luotetun maksunvälittäjän kautta.

Henkilötietojasi ei lähtökohtaisesti luovuteta EU:n ulkopuolelle.

Emme säilytä asiakkaittemme henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii.

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla, ja kaikki henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti palvelusopimusten perusteella asiakkaillemme. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.
Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen henkilötietojesi säilyttämiseen, ja myös peruuttaa kaikki markkinointikirjeemme ilmoittamalla siitä meille, esimerkiksi sähköpostilla aki@lenzfinland.fi