Tekniset sukat  33 items

Filters

Lenz tekniset sukat ja urheilusukat ovat suunniteltu aktiiviseen menoon! Kaikki tekniset sukkamme soveltuvat loistavasti niin urheiluun kuin vapaa-aikaan, mutta osa sukkamalleista on suunniteltu erityisesti tiettyjen urheilu- ja ulkoilulajien tarpeisiin – esimerkiksi vaellukseen, juoksuun, hiihtoon tai lasketteluun.

Kaikki tekniset sukkamme ovat erinomaisesti istuvia, hengittäviä ja pehmeitä. Ne sekä pitävät jalat lämpimänä että siirtävät kosteuden pois iholta kuivuen nopeasti. Materiaalit ovat huolellisesti valittu siten, että ne vastaavat erilaisia tarpeita ja ovat ystävällisiä herkällekin iholle.

Lisäksi löydät mallistostamme laadukkaat kompressiosukat ja kompressiosäärystimet, jotka parantavat jalkojen verenkiertoa ja aineenvaihdunnallista nestekiertoa. Kompressiosukat soveltuvat urheilun lisäksi erinomaisesti myös esimerkiksi seisomatyötä tekeville tai lentomatkustamiseen. Mallistostamme löydät niin pitkävartiset, lyhytvartiset kuin varrettomat kompressiosukat.

Tutustu teknisten sukkien ja urheilusukkien valikoimaamme – mikäli tarvitset apua juuri sinulle sopivien sukkien valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä!