Kompressiosukat 

7 items

Filters

Laadukkaat kompressiosukat keskivahvalla kompressiolla. Lenzin lääketieteellisesti mitatut ja turvalliset kompressiosukat tehostavat palautumista, ja ennaltaehkäisevät laskimotukoksia, sekä nopeuttavat toipumista rasitusperäisistä vammoista.

Kompressiosukkien toiminnan kannalta on tärkeää valita koko oikein. Vain oikean kokoiset kompresiosukat tuottavat tavoitellun nestekierron tehostumisen. Kompressiosukkien koko valitaan aina pohkeenympäryksen mitan mukaan. Mittaa pohkeenympärys pohkeen paksuimmalta kohdalta jalalle normaalisti varaten. Kompressiosukat soveltuvat lähes kaikkiin liikuntamuotoihin. Erityisesti suosittelemme niitä silloin, kun jalkoihin kohdistuu pitempiaikainen rasitus. Vastaavasti kompressiosukat on hyvä valinta istumatyöhön, ja tai paljon staattista seisomista sisältäviin työjaksoihin. Pitkillä lennoilla on myös hyödyllistä käyttää kompressiosukkia estämään jalkojen turvotusta ja laskimotukoksia.

Lenzin kaikki kompressiosukat suunnitellaan ja valmistetaan Euroopassa.

Lisätietoja kompressiosukista ja jalkavaivoista

Kärsitkö jalkakivuista, liikunnan tuomista rasitusvammoista tai muista alaraajojen ongelmista? Kaipaatko lisätietoa kompressiosukkien käytöstä ja hyödyistä? Sinulle lisätietoa antaa urheilu- ja työelämähyvinvoinnin asiantuntija, jalkaterapeutti (amk) Janne Liikala.
janne.jalkaterapeutti@outlook.com

Jalkaterapeutti Janne Liikala antaa lisätietoja kompressiosukkien hyödyistä ja käyttömahdollisuuksista.