Kompressiosukat  8 items

Filters

Laadukkaat kompressiosukat ja tukisukat keskivahvalla kompressiolla

Lenzin lääketieteellisesti mitatut ja turvalliset kompressiosukat tehostavat palautumista, ennaltaehkäisevät laskimotukoksia, sekä nopeuttavat toipumista rasitusperäisistä vammoista. Lenzin kaikki kompressiosukat suunnitellaan ja valmistetaan Euroopassa. Mallistostamme löydät niin pitkävartiset kompressiosukat, lyhytvartiset kompressiosukat kuin kompressiosäärystimet.

Kompressiosukkien toiminnan kannalta on tärkeää valita koko oikein. Vain oikean kokoiset kompressiosukat tuottavat tavoitellun nestekierron tehostumisen. Kompressiosukkien koko valitaan aina pohkeenympäryksen mitan mukaan. Mittaa pohkeenympärys pohkeen paksuimmalta kohdalta jalalle normaalisti varaten.

Kompressiosukat soveltuvat lähes kaikkiin liikuntamuotoihin. Erityisesti suosittelemme niitä silloin, kun jalkoihin kohdistuu pitempiaikainen rasitus. Kompressiosukat ovat myös hyvä valinta istumatyöhön ja/tai paljon staattista seisomista sisältäviin työjaksoihin. Pitkillä lennoilla kompressiosukat estävät tehokkaasti jalkojen turvotusta ja laskimotukoksia.

Lisätietoja kompressiosukista ja jalkavaivoista

Kärsitkö jalkakivuista, liikunnan tuomista rasitusvammoista tai muista alaraajojen ongelmista? Kaipaatko lisätietoa kompressiosukkien käytöstä ja hyödyistä? Sinulle lisätietoa antaa urheilu- ja työelämähyvinvoinnin asiantuntija, jalkaterapeutti (AMK) Janne Liikala. Laita viestiä
janne.jalkaterapeutti@outlook.com

Jalkaterapeutti Janne Liikala antaa lisätietoja kompressiosukkien hyödyistä ja käyttömahdollisuuksista.