Hiihtosukat  6 items

Filters

Lenzin Euroopassa valmistetut hiihtosukat sopivat loistavasti kaikkeen talviliikuntaan, mutta erityisesti ne ovat suunniteltu lasketteluun, lumilautailuun – sekä tietenkin hiihtoon.

Kaikki tekstiilimme valmistetaan Euroopassa ETA alueella, joten voit olla varma kaikkien tekstiiliemme – myös hiihtosukkien – eettisyydestä. Tekstiilien Eurooppalainen tuotanto takaa myös pienemmän hiilijalanjäljen kuljetusmatkojen ollessa pienet.

Hiihtosukat hiihtoon ja talviliikuntaan

X-Country maastohiihtosukat ovat suunniteltu perinteisen ja luisteluhiihdon harrastajille. Sukat ovat hyvin istuvia, keskivahvoja ja mahtuvat hyvin myös napakasti istuviin hiitokenkiin. Hiihtosukiksi voi myös valita Skiing-malleista hieman pidempivartisia sukkia: esimerkiksi Skiing 3.0 -sukan pitkä ja lämmin merinovillainen varsiosa on mukava vähän kylmemmillä keleillä.

Laskettelusukat rinteeseen

Lenzin pääkonttori  on Itävallan Schwarzachissa, aivan Alppien juurella. Ei siis ihme, että valikoimissamme on erinomaisen hyviä sukkia laskettelu- ja lautailukenkiin.  Lenzin Skiing sukat viimeistelevät hyvin kengän istuvuuden. Malleissa on myös ohuempia sukkia, jotka soveltuvat hyvin ns. tuunattuihin ja napakasti istuviin kisakenkiin.

Tutustu valikoimaamme ja valitse hyvin istuvat ja laadukkaat hiihtosukat tai laskettelusukat Skiing ja X-Country -malleista!

PS. Jos varpaat tarvitsevat vähän enemmän lämpöä, kannattaa myös käydä katsomassa lämpösukkiamme, jotka nekin mahtuvat hyvin myös laskettelu- ja lautailukenkiin.