Hiihtosukat 

5 items

Filters

Lenzin Euroopassa valmistetut hiihtosukat sopivat loistavasti kaikkeen talviliikuntaan. Erityisesti suosittelemme näitä lasketteluun ja lautailuun sekä tietysti hiihtoon.

Kaikki tekstiilimme valmistetaan Euroopassa ETA alueella, joten voit olla varma kaikkien tekstiiliemme, kuten hiihtosukkien, eettisyydestä. Tekstiilien Eurooppalainen tuotanto takaa myös pienemmän hiilijalanjäljen kuljetusmatkojen ollessa pienet.

Hiihtosukat hiihtoon ja talviliikuntaan

X-Country sukat ovat erityisesti tehty perinteisen ja luisteluhiihdon harrastajille. Sukat ovat hyvin istuvia, keskivahvoja. X-Country sukat  mahtuvat hyvin myös napakasti istuviin hiitokenkiin. Hiihtosukiksi voi myö valita Skiing malleista hieman pitempivartisia sukkia. Esimerkiksi Skiing 3.0 sukan pitkä ja lämmin merinovillainen varsiosa on mukava vähän kylmemmillä keleillä.

Laskettelusukat rinteeseen

Lenzin pääkonttori  on Itävallan Schwarzachissa, aivan Alppien juurella. Ei siis ihme, että valikoimissamme on erinomaisen hyviä sukkia laskettelu ja lautailukenkiin.  Lenzin Skiing sukat viimeistelevät hyvin kengän istuvuuden. Malleissa on myös ohuempia sukkia, mitkä soveltuvat hyvin ns. tuunattuihin ja napakasti istuviin kisakenkiin.

Tutustu siis valikoimaamme, ja valitse hyvin istuvat ja laadukkaat hiihtosukat tai laskettelusukat Skiing ja X-Country malleista.

PS. Ja jos varpaat tarvitsevat vähän enemmän lämpöä, kannattaa myös käydä katsomassa lämpösukkiamme. Nekin mahtuvat aina myös laskettelu ja lautailukenkiin.