Työsukat  9 items

Filters

Moni viettää vähintään 8 tuntia päivästään töissä joko seisten, kävellen tai istuen. Oli työnkuva millainen tahansa, jalkoihin kohdistuu aina enemmän tai vähemmän rasitusta. Sukat eivät välttämättä ole kuitenkaan ensimmäinen asia, jota pohditaan töihin pukeutuessa – vaikka syytä olisi.

Laadukkaat työsukat pitävät jalat lämpimänä ja kuivana, sekä voivat esimerkiksi vähentää jalkojen väsymystä ja turvotusta sekä tehostaa jalkojen palautumista työpäivän jälkeen. Hyvät työsukat tunnistaa myös siitä, että ne eivät hierrä tai valu.

Millaiset sukat töihin?

Valitse oikeanlaiset sukat töihin tarpeidesi mukaan. Paljon kävelyä ja/tai seisomista vaativaan työhön suosittelemme esimerkiksi kestäviä ja hengittäviä työsukkia, kovaan kulutukseen suunniteltuja vaellussukkia tai kompressiosukkia. Fyysisesti kevyempään työhön soveltuvat hyvin myös pehmeät, saumattomat ja hengittävät puuvillasukat, mutta myös istumatyöläinen hyötyy kompressiosukkien aineenvaihduntaa parantavista ominaisuuksista.

Kaikki Lenzin työsukat ovat valmistettu Euroopassa, laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Ne ovat suunniteltu edistämään jalkojesi terveyttä ja kestämään kovaakin kulutusta. Mallistostamme löydät niin mukavat ja hengittävät puuvillasukat, lyhyt- ja pitkävartiset sekä ohuet ja paksummat työsukat, merinovillaiset vaellussukat kuin napakat kompressiosukat.

Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi – jalkasi kiittävät taatusti.