Vaellussukat  9 items

Filters

Lenzin Euroopassa valmistetut vaellussukat kesä- ja talvikäyttöön. Laadukkaat materiaalit ja hyvä anatominen istuvuus varmistavat huolettomat reissut – missä ikinä kuljetkin.

Yksi tärkeimmistä vaeltajan varusteista on sukkapari, jolla reissuun lähdetään. Mitä pidempää matkaa jalkaisin tehdään, sitä suurempi on myös jalkoihin kohdistuva rasitus. Useiden päivien reissuissa korostuu myös kenkien ja sukkien keskinäinen toimivuus. Laadukkaista ja hyvin istuvista kengistä saadaan paras hyöty irti oikeanlaisilla sukilla. Tänä päivänä moni vaeltaja käyttää hyvin istuvia ja hengittäviä, ns. kalvollisia vaelluskenkiä: hengittävät jalkineet hyötyvät myös hengittävistä ja kosteutta iholta pois kuljettavasta teknisistä sukista.

Lenzin Trekking-vaellussukissa on useita malleja, joissa on yhdistelty lämpöä tasaavia ja kosteutta siirtäviä materiaaleja ja merinovillaa. Merinovilla sitoo itseensä paljon ilmaa, mikä lisää sukkien lämmönpitoa. Lenzin vaellussukat ovat myös istuvuudeltaan erinomaisia, saumattomia ja vasen-oikea muotoiltuja. Kantakuppi ja sukan kärkiosa on aina kulutusvahvistettuja.

Tutustu Trekking-vaellussukkien mallistoon ja valitse omasi!

PS. Pidemmillä vaellusreissuilla myös kompressiosukat ovat hyvä valinta – tutustu ja kokeile.