Nopeat toimitukset! Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!
Nopeat toimitukset! Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Toimitusehdot

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Voimassa alkaen 1.4.2020

  1. BJÖRKBACKA OY

Lenz Finland verkkokaupan tuotteiden myynnistä ja toimituksista vastaa A. Björkbacka OY (y-tunnus 1908507-5) Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja lähetyskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille.
 Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.


Tuotteemme ovat tilattavissa verkkokaupastamme osoitteessa. www.lenzfinland.fi  Kaikkien tilaukset vahvistetaan kirjallisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.  Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUKSET

Tuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Mahdolliset viivästymiset ilmoitetaan asiakkaalle vuorokauden sisällä tilaushetkestä lukien. Lähetämme sähköpostilla lähetystunnuksen, kun paketti on lähtenyt meiltä. Lähetystunnuksella on mahdollista seurata paketinkulkua Postin ja Matkahuollon järjestelmissä. Asiakas saa tekstiviestillä saapumisilmoituksen, kun paketti on noudettavissa. Ilmoitathan puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSKULUT
Posti

Postin kautta toimitettavat paketit kaikkiin postin toimipisteisiin ja pakettiautomaatteihin hintaan 6.90€

Matkahuolto

Matkahuollon kautta tilattavat paketit toimitetaan kaikkii matkahuollon toimipisteisiin ja pakettiautomaatteihin hintaan 4.90€

Kotiinkuljetus

Saat paketit myös kätevästi kotiovelle hintaan 11.90€

MAKSAMINEN

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

  1. Björkbacka Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

TUOTTEIDEN TAKUU JA PALAUTUSOIKEUS

Asiakaspalautukset tulee hoitaa Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksen kautta käyttäen palautustunnusta. Toimitamme palautustunnuksen asiakkaan sähköpostiin mahdollisten reklamaatioiden palautuksiin.

Lenz Finland Oy.ltä tilatuilla tuotteilla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Alkaen siitä, kun tilaus on noudettu tai vastaanotettu.  Ostoksen hinta palautetaan, kun tuote on saapunut palautusosoitteeseen ja tarkastettu ja kun palautus on hyväksytty. Rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Palautuvien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisessä pakkauksessa jälleenmyytävässä kunnossa. Tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteessa. Myös myyntipakkauksen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen, eli ehjä. Palautus on näitä ehtoja noudattaen maksuton. Palautusoikeus ei koske alusasuja joita on testattu / käytetty.

Tilattujen tuotteiden passiivinen noutamatta jättäminen ei ole hyväksytty tapa perua tilaus. Noutamattomien lähetysten edestakaiset lähetyskustannukset veloitetaan asiakkaalta aina, mikäli asiakas ei ole erikseen sopinut tilauksen / toimituksen peruuttamista. Lisäksi veloitamme turhista pakkus ja lähetyskustannuksita 10 euroa / lähetys.

Reklamaatioista voi ilmoittaa sähköpostiin aki@lenzfinland.fi tai puhelinnumeroon 0400 862201 Sähköpostilla lähetettäviin reklamaatioihin voi laittaa liitteenä kuvia mahdollisesta tuotevirheestä / viasta, ja kuitin lähetteestä / maksusta.

Liittäkää paketin mukaan yhteystietonne, sekä mahdollista rahanpalautusta varten tilinumeronne.

TUOTEPALAUTUKSISSA KÄYTÄMME ENSISIJAISESTI MATKAHUOLLON ASIAKASPALUTUSTUNNUSTA  9530950

Osoitetiedot:
Lenz Finland                                                                                                                                                                                    A. Björkbacka OY
Juurikaskydöntie 6
62900 Alajärvi

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat 5% alennuskoodin!