Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Toimitusehdot

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Voimassa alkaen 1.4.2020

  1. BJÖRKBACKA OY

Lenz Finland verkkokaupan tuotteiden myynnistä ja toimituksista vastaa A. Björkbacka OY (y-tunnus 1908507-5) Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja lähetyskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille.
 Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.


Tuotteemme ovat tilattavissa verkkokaupastamme osoitteessa. www.lenzfinland.fi  Kaikkien tilaukset vahvistetaan kirjallisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.  Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUKSET

Tuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Mahdolliset viivästymiset ilmoitetaan asiakkaalle vuorokauden sisällä tilaushetkestä lukien. Lähetämme sähköpostilla lähetystunnuksen, kun paketti on lähtenyt meiltä. Lähetystunnuksella on mahdollista seurata paketinkulkua Postin ja Matkahuollon järjestelmissä. Asiakas saa tekstiviestillä saapumisilmoituksen, kun paketti on noudettavissa. Ilmoitathan puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSKULUT
Posti

Postin kautta toimitettavat paketit kaikkiin postin toimipisteisiin ja pakettiautomaatteihin hintaan 6.90€

Matkahuolto

Matkahuollon kautta tilattavat paketit toimitetaan kaikkii matkahuollon toimipisteisiin ja pakettiautomaatteihin hintaan 4.90€

Kotiinkuljetus

Saat paketit myös kätevästi kotiovelle hintaan 11.90€

MAKSAMINEN

Sinulla on valittavana kaksi maksun välittäjää Visma Pay ja Klarna

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/ Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: helpdesk@vismapay.com Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Klarnan kautta voit  valita maksa heti, lasku tai tili (erämaksu),

Klarnan käyttöehtoja voit tarkastella täällä

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

  1. Björkbacka Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

TUOTTEIDEN TAKUU JA PALAUTUSOIKEUS

Asiakaspalautukset tulee hoitaa Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksen kautta käyttäen palautustunnusta. Toimitamme palautustunnuksen asiakkaan sähköpostiin mahdollisten reklamaatioiden palautuksiin.

Lenz Finland Oy.ltä tilatuilla tuotteilla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Alkaen siitä, kun tilaus on noudettu tai vastaanotettu.  Ostoksen hinta palautetaan, kun tuote on saapunut palautusosoitteeseen ja tarkastettu ja kun palautus on hyväksytty. Rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Palautuvien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisessä pakkauksessa jälleenmyytävässä kunnossa. Tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteessa. Myös myyntipakkauksen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen, eli ehjä. Palautus on näitä ehtoja noudattaen maksuton. Palautusoikeus ei koske alusasuja joita on testattu / käytetty.

Tilattujen tuotteiden passiivinen noutamatta jättäminen ei ole hyväksytty tapa perua tilaus. Noutamattomien lähetysten edestakaiset lähetyskustannukset veloitetaan asiakkaalta aina, mikäli asiakas ei ole erikseen sopinut tilauksen / toimituksen peruuttamista. Lisäksi veloitamme turhista pakkus ja lähetyskustannuksita 10 euroa / lähetys.

Reklamaatioista voi ilmoittaa sähköpostiin aki@lenzfinland.fi tai puhelinnumeroon 0400 862201 Sähköpostilla lähetettäviin reklamaatioihin voi laittaa liitteenä kuvia mahdollisesta tuotevirheestä / viasta, ja kuitin lähetteestä / maksusta.

Liittäkää paketin mukaan yhteystietonne, sekä mahdollista rahanpalautusta varten tilinumeronne.

TUOTEPALAUTUKSISSA KÄYTÄMME ENSISIJAISESTI MATKAHUOLLON ASIAKASPALUTUSTUNNUSTA  9530950

Osoitetiedot:
Lenz Finland                                                                                                                                                                                    A. Björkbacka OY
Juurikaskydöntie 6
62900 Alajärvi