Lämpöliivit 

2 items

Filters

Lenzin akkukäyttöinen lämpöliivi on todella tehokas ja monipuolinen lämmitysasuste. Kaksi lämpöelementtiä alaselän ja kylkien alueella jakavat lämmön tasaisesti ympäri lämpöliiviä.

Lenzin ladattavat akkukäyttöinen lämpöliivi saa virtansa pienestä lithium akusta, josta riittää virtaa jopa 16 tunniksi riippuen käyttölämpötilasta ja valitusta akusta. Akku sijoitetaan lämpöliivissä tätä varten suunniteltuun taskuun. Tarvittaessa voit hankkia jatkojohdon ja sijoittaa akun vielä monipuolisemmin eri paikkaan. Akku ladataan pakkauksessa mukana tulevalla USB laturilla 100-240VAC ja latauskaapelilla.

Lämpöliivi välikerroksena

Lenzin lämpöliivi on parhaimmillaan välikerroksena esimerkiksi alusasun ja ulkoiluasun välissä. Lämmityksen käyttö on helppoa, lämpötilaa säädetään joko manuaalisesti akusta tai älypuhelimelle asennettevan sovelluksen avulla.

Lämpöliivi jokaiselle koolle

Lämpöliiviemme koot alkavat XS koosta ja jatkuvat erittäin pitkälle. Miesten lämpöliivimme löydät koossa S-XXXXXL, joten nämä sopivat hieman isommallekin käyytäjälle. Naisten koot puolestaan löytyvät XS-XL väliltä.

Löydät valikoimastamme lämpöliivin siis niin miehelle kuin naiselle. Älä turhaan odota vaan tilaa lämpöliivisi tänään ja nauti mukavasta ulkoilusta!