Lämpöliivit  6 items

Filters

Lenzin akkukäyttöinen lämpöliivi on tehokas ja monipuolinen lämmitysasuste. Kaksi lämpöelementtiä alaselän ja kylkien alueella jakavat lämmön tasaisesti ympäri lämpöliiviä – ja täten koko ylävartalolle.

Ladattava lämpöliivi saa lämpönsä pienestä ja kevyestä lithium-akusta, josta riittää virtaa jopa 16 tunniksi riippuen käyttölämpötilasta ja valitusta akusta. Akku sijoitetaan lämpöliivissä tätä varten suunniteltuun taskuun. Tarvittaessa voit hankkia jatkojohdon ja sijoittaa akun mihin ikinä tahdotkin. Akku ladataan pakkauksessa mukana tulevalla 100-240VAC USB-laturilla ja latauskaapelilla.

Lämpöliivi välikerroksena

Lenzin lämpöliivi on parhaimmillaan välikerroksena esimerkiksi alusasun ja ulkoiluasun välissä. Lämmityksen käyttö on helppoa, sillä lämpötilaa voidaan säätää joko manuaalisesti akusta tai mobiilisovelluksella.

Lämpöliiviemme koot alkavat XS-koosta ja jatkuvat XL-kokoon – ja miesten lämpöliiveissä jopa 5XL-kokoon – saakka. Valikoimassamme on omat lämpöliivit miehille ja naisille. Huomioithan, että akut on tilattava erikseen.

Tilaa lämpöliivisi jo tänään ja nauti ulkoilusta lämpimin mielin!