Lämpövaatteet ja -tuotteet 

23 items

Filters

Lenzin akkulämmitteiset lämpövaatteet tekevät työstä ja harrastamisesta mukavaa, säästä riippumatta!

Löydät valikoimastamme mm. lämpöhanskat, lämpösukat, lämpöpohjalliset ja lämpöliivit ja uutuutena lämpöhousut!

Markkinoiden paras akkuteknologia!

Lenzin oma akkumallisto tekee lämövaatteiden käytöstä helppoa ja turvallista. Kompaktin kokoiset akut kulkevat mukana huomaamattomasti ja akut pysyvät varmasti paikoillaan kovemmassakin menossa. Akkujen lämmönsäätöä voidaan ohjata akun virtakytkimestä tai vaihtoehtoisesti puhelimeen ladattavan Lenz HeatUp sovelluksen kautta(ladattavissa Google Play / Apple Store). Suosittelemme puhelinohjausta esimerkiksi silloin, kun käytössä on lämpösukat ja /tai lämpöliivi, jotka puetaan muiden vaatekertojen alle. Lisäksi Heatup sovellus kertoo akkujen jäljellä olevan varauksen. Sovelluksessa on myös hyödyllinen intervallitoiminto, eli käyttäjä voi ohjelmoida akkuihin päälläoloajan ja vastaavasti ajan jolloin akkujen lämmitys on pois päältä. Esimerkiksi niin, että lämmitys on päällä 10 minuuttia, ja vastaavasti pois päältä 5 minuuttia. Jaksottaminen lisää akkujen virran riittävyyttä, ja silti käyttäjä pysyy lämpimänä kun “pois päältä” jakso on lyhyt. Täyteen ladatut Litium ioni akut toimivat pitkään ja luonnollisesti ne on uudelleen ladattavissa jopa satoja kertoja.

Sähkölämmitteiset vaatteet jokaiseen tarpeeseen

Lenzin lämpövaatteista löytyy useita erilaisia malleja käsineitä ja sukkia. Käyttäjä voi valita juuri hänen harrastukseen tai työhön sopivan käsinemallin tai valita lämpösukan missä on myös kompressiopaineistettu sääriosa. Lämpöliiveissä ja lämpökäsineissä on myös omat mallit naisille ja miehille.

Lenzin sähkölämmitteiset vaatteet ja -tuotteet tuovat tulevaisuuden tähän  hetkeen. Markkinoiden laadukkaimmat akkulämmitteiset sukat, liivit, pohjalliset ja käsineet. Tilaa omasi tänään!

NOPEA TOIMITUS!

Lähetämme kaikki varastossa olevat tuotteet heti tilauspäivänä.

Ennen 15.00 mennessä tulleet tilaukset ehtivät vielä saman päivän kuljetuksiin. Toimitusaika on 1-2 pv tilauksesta.