Lämpövaatteet ja -tuotteet  37 items

Filters

Lenzin akkulämmitteiset lämpövaatteet tekevät työstä ja harrastamisesta mukavaa, säästä riippumatta! Löydät valikoimastamme muun muassa lämpösukat, lämpöhanskat, lämpöpohjalliset ja lämpöliivit. Lisäksi myymme käteviä kuivaimia, jolla hanskat, sukat tai kengät kuivuvat nopeasti ja turvallisesti.

Markkinoiden paras akkuteknologia pitää sinut aina lämpimänä!

Lenzin oma akkumallisto tekee lämpövaatteiden käytöstä helppoa ja turvallista. Kompaktin kokoiset akut kulkevat mukana huomaamattomasti ja akut pysyvät varmasti paikoillaan kovemmassakin menossa.

Akkujen lämmönsäätöä voidaan ohjata akun virtakytkimestä tai vaihtoehtoisesti puhelimeen ladattavan Lenz HeatUp -sovelluksen kautta (ladattavissa Google Play / Apple Store). Suosittelemme puhelinohjausta esimerkiksi silloin, kun käytössä on lämpösukat ja/tai lämpöliivi, jotka puetaan muiden vaatekertojen alle. Lisäksi Heatup-sovellus kertoo akkujen jäljellä olevan varauksen.

  • USB-ladattavat lithium-akut – kestävät jopa satoja latauskertoja
  • Pieniä ja kevyitä – kulkevat mukana huomaamattomasti
  • Lämpötilansäätö manuaalisesti akusta tai Lenz HeatUp-mobiilisovelluksella
  • Tasainen lämpö tai intervallisäätö, johon voidaan määritää akun päällä- ja poissaolo
  • Akun kesto lämpötilansäädöstä riippuen 8–16 h

Sähkölämmitteiset vaatteet jokaiseen tarpeeseen

Lenzin lämpövaatteista löytyy useita erilaisia malleja jokaiseen tarpeeseen. Voit valita juuri sinun harrastukseesi tai työhösi sopivat tuotteet aina lämpökäsineistä kompressiopaineistettuihin lämpösukkiin. Lämpöliiveissä ja lämpökäsineissä on omat mallit naisille ja miehille, muuten tuotteet sopivat ihan jokaiselle.

Älä enää palele pakkaspäivänä työskennellessäsi, urheillessasi tai ulkoillessasi – kokeile helppokäyttöisiä ja laadukkaita sähkölämmitteisiä vaatteita! Akkuteknologian lisäksi kaikkien vaatteiden käyttömukavuus ja laatu on hiottu huippuluokkaansa.

NOPEA TOIMITUS!

Lähetämme kaikki varastossa olevat tuotteet heti tilauspäivänä. Ennen 15.00 mennessä tulleet tilaukset ehtivät vielä saman päivän kuljetuksiin. Toimitusaika on 1–2 pv tilauksesta. NOPEIMMIN PAKETIT KULKEVAT POSTIN KAUTTA!